Csatlakozz!

Drogfelvilágosító túránk elnevezése eredetileg Narconon Bringatúra volt, de idén műfajt váltunk, ugyanis biciklik helyett motorokkal vágunk neki a távnak Magyarország határai mentén. Napi kb. 200 km-t fogunk haladni, és az előadóink minden nap tartanak majd drogfelvilágosító előadásokat gyerekek részére. Az utunk során rengeteg drogfelvilágosító és Út a Boldogsághoz füzetet fogunk kiosztani.

A Narconon Magyarország Kiemelt Aranyfokozatú Támogatójaként, én, aki elindítottam és megszerveztem az egészet, és többször körbe is bringáztam a 2 ezer kilométeres távot, szeretettel meghívlak, hogy gyere, vegyél részt velünk ebben a páratlan, 2 hetes kalandban, és segíts nekünk eljuttatni az igaz adatokat a drogokkal kapcsolatban sok ezer gyerekhez! 

A korábbi képanyagot a www.narconon-bringatura.hu oldalunkon találod meg. Reméljük, az idei túra oldalán ott lesz a Te dicsőségtáblád is a neveddel és a fényképeddel, ha velünk tartasz a teljes vagy egy rész távon.

Részvételi díj nincs, de a saját költségeit (üzemanyag, szállás, étkezés stb.) mindenkinek, magának kell viselnie. 

Elismerések: minden résztvevő számíthat egy szép és értékes oklevelekre a Narconon részéről, a túra végén átadunk továbbá a teljes távott teljesített motorosok mindegyikének egy-egy 10.000 Ft értékű üzemanyagkártyát is. 

Jelentkezz túrarésztvevőként, előadóként, szervezőként vagy támogatóként! 

Ha szeretnél csatlakozni vagy kérdésed van, írj nekünk, és mi minden adatot meg fogunk adni a számodra, amire szükséged lehet! 

Szöllősy András - ügyvezető

Köszönjük! Az üzeneted elment.